OES galleri

La oss presentere 30 fantastiske Old English Sheepdogs i Norge:

Emma Satine
Dizzny’z Moulin Rouge
Født: 04.02.2022
Bosted: Heimdal

Hei, jeg heter Emma og er «lillegullet» til pappa! Er sikkert bortskjemt, sier noen, men pytt pytt. Jeg er veldig glad og blid, veldig omgjengelig med alle, barn og hunder. Aktiv? – JA, stjeler alt jeg kan få til, både høyt og lavt. Jeg har det veldig godt!

Dina
Asticlown’s Fifi La Fume
Født: 29.06.2022
Bosted: Setskog

Dina kom til oss som den rolige i kullet og etter ca. 15 minutter med Laban (st bernhard) var hun en orkan. Men hun er også så kjærlig som man forventer av rasen.

Sofie
Bree Agel Moravia
Født: 09.03.2022
Bosted: Lierskogen

Jeg bor sammen med min bff Mila (west highland terrier) og min menneskefamilie. Jeg er veldig sosial, veldig kosete og nysgjerrig på nye ting som fjernkontroll, mammas bøker, fine sko og stort sett alle ting som jeg finner i huset. Best av alt liker jeg lange turer i skogen og er mest glad og kan hoppe en meter opp, når jeg ser at ungene våre kommer hjem fra skolen.

Panda
Old Sheeptorps Dressed for Success
Født: 01.01.2022
Bosted: Hosle

Panda er supersosial og kjempeleken. Hun er alltid vennlig og flink til å dempe i kontakt med nye. Hun har talenter som spenner fra å drible baller til å åpne pedalbøtter og finne kantareller i skogen. Vi får daglig høre (og oppleve!) hvor blid og søt hun er. Som et ekte nyttårsbarn taklet hun rakettene med overbevisning om at de ble skutt for å feire hennes og søsknenes 1-årsdag!

Huldra
Old Sheeptorps Duchess
Født: 01.01.2022
Bosted: Kristiansand

Utenfor huset hvor jeg bor har vi byens fineste skog som vi bruker veldig mye. Der treffer vi ofte på andre hunder og mennesker. Veldig trivelig å få hilse på når jeg får lov. Det hender også at jeg treffer på rådyr. Da står jeg musestille og bare kikker på. Men av og til må jeg være med mamma på jobb. Det er også veldig gøy. Da er det veldig mye kos å få. Jeg får jeg mye skryt for å være både vakker og snill.

Wanda
Grey Soul’s Mayday
Født: 09.11.2021
Bosted: Oslo

Jeg er glad i mat og godsaker. Jeg er litt beskjeden overfor fremmede, men blir fort «varm i trøya». Elsker å springe løs i skogen sammen med «hunde-søster» Nana. Når jeg slapper av hjemme, henter jeg leker som jeg deler med mennesker eller ligger og sutter på. Livet er stort sett bare godt.

Tussi
Grey Souls Daylight
Født: 09.11.2021           
Bosted: Molde

Jeg elsker barn og kos. Alle sier til meg at jeg er en snill, rolig og søt. Elsker å springe løs i marka, men må dessverre sitte å vente på de tobeinte som er litt treige. Når jeg slapper av hjemme, henter jeg koseteppe mitt som jeg ligger å sutter på. Det er så herlig.         

Anton
The River Walléys Blue Prince
Født: 07.10.2021
Bosted: Moskog, Gjesåsen

«Alle» i området vet hvem Anton er og han har blitt kalt maskoten på Moskog. Mulig det er fordi han er så søt og pga hans spesielle interesse for biler.

Marley
The River Walléys Sir Iron Cup
Født: 07.10.2021
Bosted: Stavanger

Vi trives i Stavanger med far, mor og 2 søsken på 2 bein. Jeg har også en bror som er fransk bulldog, han er 3,5 år eldre enn meg. I helgene reiser vi ofte til Sirdal.

Ustine
Up to the Top of Hillbilly Hights
Født: 13.06.2021
Bosted: Askim

Ustine lever i en flokk med 3 andre hunder, og elsker at vi er mange i familien. Hennes bestis er en stor beauceron, Varg, og sammen med han koser hun seg veldig på tur. Hun elsker å trene og leke, og er utrolig vennlig mot alt og alle.

Molly
U’re the One of Hillbilly Heights
Født: 13.06.2021
Bosted: Stavanger

Godmodige og milde Molly trives med katten Isak og fire tobeinte søsken i Stavanger. Hun elsker å løpe på stranda for å sende en hilsen over sjøen til sin mor i Belgia.

Børresen
Zorro
Født: 11.04.2021
Bosted: Bø i Telemark

Børresen elsker familien sin og favoritten er å ligge på sofa sammen med storebror Carl. Motto, man kan ikke kose seg for mye.

Nikita
Jasmine
Født: 11.04.2021
Bosted: Stokke

Nikita elsker kos og får aldri nok. Gjensynsgleden er også stor når hun møter oppdretteren sin på treff. Hjemme går hun aldri langt vekk fra matmor.

Harry
Milblue’s Blow Your Mind
Født: 08.05.2020
Bosted: Lunner

Harry lever et hundeliv. Det går ut på: gå på tur, spise og slappe av. Og motta kos og klapp. Vi kan sjelden gå gjennom bygda her uten at noen må stoppe oss for å begrave hender i pelsen. Kul type med stor personlighet og som vanskelig kan vippes av pinnen.

Frøya
Reata’s America
Født: 14.03.2020
Bosted: Aurskog

En liten primadonna som enkelte dager er en utfordring å ha med på skogstur. Et mikroskopisk lite blad e.l. i pelsen….  KAN JO IKKE GÅ VIDERE DA…. Hun er veldig utålmodig, og hun gir høyt og tydelig beskjed når hun ikke er fornøyd. Men hun er verdens mest elskelige kosebamse når det er kveld og hun får ligge på mitt fang. Bor sammen med Loke.

Lucyboy
Old Sheeptorps Cuba Libre
Født: 19.03.2020
Bosted: Nesodden

Hei! Jeg er enebarn i huset slik at jeg har full kontroll over vår lille familie. Kompisene fra nabolaget har også forstått at jeg er sjefen selv om jeg er snill og vennlig med alle inntil de begynner å irritere meg grenseløst. Som dere ser ut fra bildet så fikk jeg en fantastisk kake for anledningen… Eneste jeg savner er en søt OES jente…

Herman
Herman Escobar von der Hummelelfe
Født: 04.03.2019
Bosted: Haugesund

Herman er en lystig kar med mye pels. Om han får trekke på ski, være med på løpeturer i skogen eller bare ligge under stuebordet en regnfull dag, er Herman fornøyd. Kanskje ikke så mye gjeterinstinkt å spore, men nok av lykke så lenge familien er samlet.

Troya

Troya
Old Sheeeptorps Baccardi Breeze
Født: 09.08.2019
Bosted: Askøy

Troya heter jeg, men bedre kalt «kosejenten». Jeg lever for kos og passer på at alle som kommer inn i huset må gi obligatorisk kos før de kan hilse på resten av familien. Ellers elsker jeg å ligge utenfor og passe på alt av ukjente farer. Ingen fugler er velkommen her og i hvertfall ikke på plenen.

Nana
Lindisfarm Vision of Hope
Født: 01.09.2018
Bosted: Oslo

Jeg er veldig, veldig avhengig av kos og oppmerksomhet. Løp og lek i skogen med «hunde-søster» Wanda er viktig. Dessuten må jeg spise maten min slik at Wanda ikke får noe av den 😉

Tulla
Lyntoppens Apple Pai
Født: 11.12.2017
Bosted: Lørenskog

Tulla bor på Fjellhamar sammen med Betty (Lhasa apso) og Nemi (Cairn terrier). Frøken «Hopp og Sprett» er en livlig, snill og kosete dame. Veldig glad i mat og en mester i å stjele!

Amy
Summerlove
Født: 09.05.2017
Bosted: Mysen

Jeg som hundeeier pleier å si: det er aldri et kjedelig øyeblikk når man har en hund som Amy. Amy er full av energi, gjør utrolig mye morsomme ting og er en stor kosegris. Hun er også ekstremt sosial.

Ubuntu
Andison
Født: 09.05.2017
Bosted: Mo i Rana

Jeg har nå blitt 6 år og nyter et lykkelig liv som fedrene mine sin lille, bortskjemte prinsesse (hopper elegant over det faktum at jeg er en hannhund på 40 kg). Det beste stedet å ligge for en bitteliten bamse er nemlig midt oppå ansiktet til noen, beina rett til værs, og lett snorkende. Da er jeg i mitt ess.

Milla
Chinagirl
Født: 09.05.2017
Bosted: Ås

Milla er datter til Lille og søster til Amy og til fem andre herlige OES. Milla var valpeflokkens turbo. Hun elsker lek, tur, kos, mennesker og dyr. Hun er nysgjerrig, kreativ, trygg på seg selv og viljesterk, samtidig mild, lydhør og nyansert i kommunikasjon. En fantastisk hund. Takk Lille!

Sheepdog Milla

Loke
Grizzly Dream Don’t Stop Me Now
Født: 09.07.2017
Bosted: Aurskog

En pratsom brumlebass som sjarmerer de fleste han møter. Elsker alt og alle. Og fortsatt like leken som da han var valp. Det skal helst skje noe hele tiden. Bor sammen med Frøya som han elsker, helt til en annen søt frøken titter innom.

Junior
Old Sheeptorps August Strindberg
Født: 03.10.2017
Bosted: Rykkinn/Nesbyen

Hovedinteresser er pinner og ball.  Og de gir han aldri fra seg uansett lydighetstrening. Elsker å få klapp og holde labb. Svensken vår har etter hvert fått både hel og halvsøsken i Norge. Han har et utrolig bra lynne – en veldig glad og morsom hund som får oss til å le hver dag.

Nemi
Grey Souls Black Magic Woman
Født: 15.05.2015
Bosted: Stokke

Nemi er ivrig på trening når hun kan få de godeste godbitene. Har tidligere konkurrert i agility – men nå er det rallylydighet som har fått fokus.

Milla
Hansine
Født: 19.04.2013
Bosted: Mysen

Jenta med stor personlighet. Milla har jeg trent konkurranselydighet med, men nå er hun pensjonist. Hun elsker å være med på frisbeegolf banen når «pappa» spiller.

Leia
Old Dream’s Girl In Oslo
Født: 13.02.2013
Bosted: Lommedalen

Leia er en ordentlig kosehund og vil helst være midtpunktet for oppmerksomheten, noe som ble litt utfordrende for henne etter det kom en baby i hus i 2019. Hun er veldig snill med lillegutt, men skulle nok sett at hun fikk like mye kos som før. Med små barn ble det mindre tid til pelsstell, så nå klippes hun kort hos profesjonell hundefrisør ca 2-3. hver måned. Selv om hun nå begynner å bli en gammel hund elsker hun ennå å fange snøballer og gå lange turer i skogen.

Milla
Ragtales Make Believe
Født: 02.07.2012
Bosted: Ås

Jeg er mammas bestevenn og følger etter henne overalt hvis mulig. Vi liker turer i skog og mark, kallenavnet mitt er bl A Snusmumrikken. Elsker å leke med pinner underveis på de fleste turer. Bor med bare pappa og mamma, og jeg elsker kos.  Det hender jeg er på feriekoloni hos mine menneskesøstre, Ingvild og Silje. Med Silje er jeg med på bar i Oslo, mens hos Ingvild blir det full fart med hennes hund Liva på 3 år som skal bli redningshund.

Lille
Catch Attention From Me to You
Født: 23.01.2012
Bosted: Aurskog

Dette er en av de rareste, snilleste og mest tålmodige OES jeg har hatt. Hun har aldri behøvd å hevde seg på rangstigen kun vært rolig, harmonisk og full av kjærlighet. Hun er mamma til syv og mormor til syv, alltid full oversikt over ungene og ledet de med en rolig labb.


Vil din OES være med? Send inn et bilde og noen få setninger til noesk-styret@noesk.no