Sponsorer

Norsk Old English Sheepdog Klubb er stolte av å ha følgende sponsorer med på laget.

DogVitality

DogVitality er en serie av produkter for økt helse og velvære hos hund og er utviklet i samarbeid med ledende veterinærer og ernæringsekspertise for dyr, og anbefales av landets fremste oppdrettere og hundekjørere.

Rema 1000 Mysen

Gir god ernæring og fordøyelse og er laget med få, nøye utvalgte og næringsrike ingredienser. Se rema.no/vetivo for mer informasjon.

Era BioCarbon

BestMate Premium BioKarbon er et rent naturprodukt spesiallaget for økt dyrevelferd. Gir rask lindring ved diaré. Perfekt til hunder som spiser alt de kommer over, og til hunder med følsom mage.

Agria hundeforsikring

Agria

Agria Dyreforsikring er et spesialistselskap som tilbyr forsikringer som kan dekke deler av veterinærkostadene dersom dyret ditt blir sykt eller skadet. Som kunde kan du foreta direkteoppgjør rett fra de aller fleste klinikkene i Norge. Kontaktinformasjon til våre 35 dedikerte forsikringsrådgivere finner du på Agrias hjemmeside…

Komplett.no

Hos oss finner du alt fra gamingutstyr, datautstyr, PC-er og mobiler til hvitevarer, kjøkkenutstyr, TV-er, lydprodukter og smarte produkter. Vi har levert elektronikk til norske hjem siden 1996 og er Norges største nettbutikk.


Petgarden.no har sponset oss med premier til spesialen 2022.


Medlemsfordeler

Norsk Old English Sheepdog Klubb kan tilby medlemsfordeler hos (se info i bladet):


Ønsker du også å bli sponsor eller vil du gi medlemmene vår en fordel? Ta kontakt med oss på mail.