Norsk Old English Sheepdog Klubb
ønsker alle et Riktig Godt Nytt År
 

Nytt år – nye muligheter – og tid for medlemskontingent for 2021


Hvis du ønsker å bli medlem i klubben og allerede 1. mars motta neste nummer av bladet vårt «OES i Norge» kan du melde deg inn ved å følge denne linken (https://www.nkk.no/bli-medlem/category949.html)

Hvis du allerede er medlem vil du motta en faktura på medlemskapet fra Norsk Kennel Klubb. Du kan også logge deg inn på Min Side på nkk.no og administrere ditt medlemskap der.

Medlemskontingentens deler
Kontingenten er bygget opp slik at alle betaler kontingenten til den, eller de klubbene du ønsker å være medlem i, i tillegg til en grunnkontingent til NKK. Kontingenten til NOESK er kr 280.

Om du ønsker å være medlem i flere klubber, gjelder grunnkontingenten til NKK samlet for disse. Kontingenten i de enkelte klubbene bestemmes av klubben selv og varierer fra klubb til klubb. Du kan være medlem av så mange klubber du ønsker.

Størrelsen på grunnkontingenten til NKK bestemmes av Representantskapsmøtet (RS) foregående år. Dessverre måtte RS2020 utsettes, og vil ikke bli avholdt før i 2021. Størrelsen på grunnkontingent 2021 vil dermed først bli fastsatt underveis i kalenderåret. 

Grunnkontingenten for 2021 vil derfor bli fakturert i to deler:
Grunnkontingent del 1 (kr 234) sammen med klubbkontingenten i januar 2021, eller ved innmelding og grunnkontingent del 2 etter at RS2020 er avholdt.