Velkommen til NOESK på facebook
Era BestMate for Old English Sheepdogs

Era BestMate til hund

Vant du en stor eller liten boks med Era BestMat på spesialen vår? NOESK er stolte over sin nye samarbeidspartner og her kan du lese mere om produktet.

ERA utvikler klimasmarte biokarbon-produkter for et mer produktivt og bærekraftig landbruk og en bedre dyrevelferd.  ERA jobber sammen med flere universiteter og forskningsinstitusjoner for å ha best mulige produkter på markedet.

BestMate biokarbon fra ERA er et nytt produkt som kommer på markedet i Norge i år. Biokarbon eller biokull er plantebasert biomasse som blir omformet (pyrolysert) til et karbonrikt porøst materiale med stor overflate. Denne omformingen skjer ved høy temperatur så å si uten oksygen. Biokullet fra ERA blir laget av lokale norske råvarer og tester viser at det har høy renhet og at det ikke inneholder farlige stoffer. Såkalt «feed grade» kvalitet. Dette er noe av det som skiller biokarbon fra vanlig kull (trekull).  

Hvorfor er BestMate biokarbon bra for din hund:

  • Den store overflaten på biokarbon kan binde og dermed fjerne farlige giftstoffer, bakterier og virus. 
  • Ved å fjerne uønskede elementer i mage/tarm vil man hjelpe til med å fremme et sundt og stabilt mikrobiom (mikrobesammensetning).
  • Et stabilt mikrobiom i tarmen vil fremme god tarmhelse og et godt immunsystem.
  • Kan redusere problemer med løs avføring og diare
  • En ufarlig sikkerhetsmekanisme som fjerner giftstoffer og uønskede mikrober samtidig som det er med på å opprettholde god balansen og mikrobielle aktivitet.

BestMate sitt første produkt er rent pulver rett fra ovnen. Svart pulver kan jo være en utfordring for våre vakre OES`er. Anbefalingen med pulver er å blande det med våt mat, bløtlegge mat. Når det er sagt så vil faktisk et skjegg med litt biokarbon kunne bli enda finere og hvitere etterpå, da biokarbon også kan binde med seg uønsket farge (brukes bl.annet som tannkrem for tannbleking i mange land). 

Som medlem av NOESK vil du også få en medlemsfordel, se neste utgave av OES i Norge nr 3/2022.

Les mer om våre sponsorer her…

Gå til Sheepbutikk